Έπιπλα Κουζίνας

Εντοιχισμένη Κουζίνα

Κατασκευή εντοιχισμένης κουζίνας με μοντέρνα - κλασική γραμμή.

Η ιδιαιτερότητα κατασκευής μίας εντοιχισμένης κουζίνας έχει να κάνει με το γεγονός ότι εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες ανθρώπων, περιλαμβάνει πολλές σύνθετες λειτουργίες και πολυπλοκότητα μηχανισμών που συνεχώς αυξάνεται, αλλά απ' την άλλη η τελική σχεδίαση και μορφή της θα πρέπει να παρέχει την οικειότητα ενός χώρου καθημερινής εργασίας.

Ο υψηλός βαθμός δυσκολίας κατασκευής και σχεδίασης δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί στο ελάχιστο, γιατί αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τη σχεδίαση και την κατασκευή της εντοιχισμένης κουζίνας σας σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή, με εγγύηση την πολύχρονη εμπειρία μας. Τώρα σας παρέχουμε και τη δυνατότητα προβολής - εκτύπωσης της αρχικής μελέτης - σχεδίασης μέσω εξειδικευμένου προγράμματος υπολογιστή. Σε όλες τις κατασκευές μας δίνουμε έμφαση στη διάρκεια ζωής των προϊόντων, την ποιότητα, την λεπτομέρεια και την ευχρηστία τους. Σε εμάς θα έχετε επίσης πολλές αρχικές επιλογές χρωματικών συνδυασμών, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της ζωής, των ιδιαίτερων προτιμήσεων σας και του προσωπικού σας γούστου.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες κατασκευής ξυλείας (Shelman, Ακρίτας, Alpha Wood, CMS, Praxitelis κ.α.) για να έχετε πραγματικά αμέτρητες επιλογές, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το στύλ και την εμφάνιση της νέας σας εντοιχισμένης κουζίνας. Πορτάκια κουζίνας από MDF, Βακελλίτη CPL & HPL, Direct PostForming, Ημιμασίφ, Ξύλινα, PVC, Ταμπλαδωτά κ.α., που συνδυάζονται με μηχανισμούς κουζίνας που σας λύνουν τα χέρια των μεγαλύτερων κατασκευάστων στο χώρο όπως Blum, Ferrari, Omge, Ziehl κ.α.

Ζωντανεύουμε τις ιδέες σας για να κατασκευάσουμε την ιδανική εντοιχισμένη κουζίνα στα μέτρα του σπιτιού και των ιδιαίτερων προτιμήσεων σας. Και όλα αυτά σε τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για ραντεβού στο χώρο σας.


Πορτάκια Κουζίνας

Αντιπροσωπευτικά δείγματα σειράς Direct PostForming Shelman.

Πορτάκια Κουζίνας Shelman Direct PostForming

Αντιπροσωπευτικά δείγματα σειράς POLYTHETA® Akritas.

Πορτάκια Κουζίνας Ακρίτας Polytheta<sup>®</sup>

Αντιπροσωπευτικά δείγματα σειρές Κλασική - Μοντέρνα Praxitelis.

Πορτάκια Κουζίνας Πραξιτέλης