Έπιπλα Μπάνιου

Έπιπλο Μπάνιου

Κατασκευή επίπλων μπάνιου Δαπέδου - Κρεμαστά.

Κάθε μπάνιο αποτελεί ένα ξεχωριστό, όσο και μοναδικά προσωπικό, χώρο του σπιτιού, που εξυπηρετεί όλες τις βασικές καθημερινές μας ανάγκες. Το Design και η αισθητική των επίπλων, θα πρέπει να καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες αποθήκευσης και ταυτόχρονα να μας χαρίζει τη ζεστασιά ενός φιλόξενου χώρου που προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στην οικογένεια μας από το στρές και το άγχος της ημέρας.

Η επιλογή είναι δική σας μέσα από μία τεράστια γκάμα υλικών κατασκευής όπως MDF επενδυμένο ή μη, Κόντρα Πλακέ Θαλάσσης επενδυμένο, Λακαριστά κ.α. Επίσης επιλογές ανάμεσα σε διάφορους τύπους τοποθέτησης (Δαπέδου, Κρεμαστά) και τύπου διακόσμησης (Μοντέρνα, Κλασικά, Τύπου Rustic κ.α.). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε σχεδίου μπάνιου έχετε δεί σε κάποιο κατάστημα ή περιοδικό, όπως και η επιλογή βαφής των επίπλων όλων των χρωμάτων του γούστου σας.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και σχεδίαση επίπλων μπάνιου που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας και αντοχής στο χρόνο, σε ανταγωνιστικές τιμές έκπληξη! Σε όλες τις κατασκευές επίπλων μπάνιου οι διαστάσεις μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τον χώρο σας. Μη διστάσετε να μας ζητήσετε (αν το επιθυμείτε), την κατασκευή οποιουδήποτε σχεδίου έχετε δεί σε μαγαζιά ή περιοδικά, το οποίο δεν χωράει ή είναι πολύ μικρό, για τις διαστάσεις του μπάνιου σας.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες Ελληνικές εταιρίες παραγωγής ξυλείας υψηλής ποιότητας, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, με χαμηλή εκπόμπη φορμαλδεΰδης και σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική μας εμπειρία η ικανοποίηση σας για το τελικό προϊόν, θα διαρκέσει αρκετά χρόνια!

Δώστε σήμερα κι όλας μια ιδιαίτερη διακόσμηση και πνοή στο μπάνιο σας,  εξοικονομώντας πολύτιμο διαθέσιμο χώρο ή αυξάνοντας τον αποθηκευτικό χώρο όλων των καθημερινών αντικειμένων προσωπικής και οικογενειακής περιποίησης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για ραντεβού στο χώρο σας.

 

Έπιπλο μπάνιου κρεμαστό